Lars Iver Strand

"Winners at Work har vært en engasjert og nyttig sparringspartner for meg i forbindelse med overgangen fra idretten til arbeidslivet. Et svært kompetent team med faglig tyngde og lang erfaring, som gjennom en balansert miks av utfordrende spørsmål og god veiledning, har forberedt meg på nye utfordringer etter fotballen."


 

Anna Marina Moland

"Winners at Work hjalp meg å presisere og strukturere mine egenskaper og kvalifikasjoner slik at jeg kunne vise hva jeg virkelig er god for til en arbeidsgiver."


 

Michael Stenersen

"Winners at Work dyktige rådgivere ga meg verdifull innsikt og assistanse med CV og søknadsskriving mot en deltidsjobb med videreutdannelse. Jeg fikk tydelige svar på hvilken retning jeg skulle ta når jeg nå planlegger karriere nr.2 mens jeg fremdeles er aktiv i Eliteserien.

Jeg kan varmt anbefale Winners at Work."


 

Isak Scheel

"Winners at Work har hjulpet meg i prosessen med å finne ut hva som er neste steg videre i karrieren etter at fotballskoene ble lagt på hyllen. Å få denne hjelpen av profesjonelle karriereveiledere med lang arbeidserfaring, er et tilbud jeg er veldig glad for at jeg kunne benytte.

Ikke minst vet de hvor vi idrettsutøvere kommer fra og hva vi står for! De har også assistert meg med hvordan min CV/jobbsøknad burde se ut for best mulig å stå som en sterk kandidat for en eventuelt ny jobb. Jeg er veldig takknemlig for hjelpen som Winners at Work har gitt og fortsetter å gi ved sin kontinuerlige oppfølging. "


 

Håvar G. Jensen

"Sammen med Winners at Work utforsket vi karriere- og studievalg samtidig som jeg ble oppfordret til å dyrke mine personlige interesserer i større grad. Rådgiverne Jan «Biaf» Kristiansen og Roy Elvegård utfyller hverandre ekstremt godt, og er enormt gode støttespillere som først og fremst fokuserer på deg som person.

Kontinuerlig oppfølgning og profesjonelle råd hjalp meg med å kartlegge hva jeg ville bli etter fotballkarrieren, og hvordan jeg skulle bli det.. "