Vi mener at utsagnet «Man er som man er» kan kastes på båten, fordi alle kan bli en bedre utgave av seg selv. Med god planlegging og vår veiledning kan du nå lenger enn du trodde var mulig.

Veiledningsprogrammet

«My Way» er et vårt og ditt karriereprogram. Winnersatworks veiledere hjelper deg med å legge en plan. Din personlige Karrierecoach vil bidra til at du har sikret deg en karriere nr. 2 etter endt idrettsliv.

Dette blir vårt og ditt hovedmål. Programmet er lagt opp slik at du kan starte opp mens du fortsatt er aktiv idrettsutøver. Vi har også opplegg for deg som har avsluttet idrettskarrieren din.

Hva ønsker du å bli?

  • Hvem er jeg?
  • Hvem vil jeg bli?
  • Hvilke yrker/posisjoner skal jeg           «strekke meg etter?»
  • Hva er realistiske mål for meg?
  • Hva kan jeg oppnå?

Dette får du svar på å blir veiledet etter hos Winnersatwork.

Vi følger deg helt fram!

Vær med på laget

Start planen din tidlig og vil du sikre deg for framtiden.

En tidligere eliteutøver sa det slik:    «Jeg sammenligner meg med en kartong melk med best før dato». De fleste innen idrettslivet kan ikke leve av oppsparte midler etter endt karriere.

Er du heldig kan du avslutte som aktiv som 40 åring, ofte lenge før. Og har du tenkt på hva du skal leve av, om du blir skadet og må avslutte tidligere?

Jan «Biaf» Kristiansen
Jan «Biaf» Kristiansen
Grunnlegger av Winnersatwork

Lang erfaring innen jobbcoaching og karriereveiledning. 20 års erfaring fra ledende stillinger i Canon Norge. Grunnlegger av Canon Skolen. Flerårig landslagstrener for yngre landslag i ishockey. Mentalcoach for MS Hockey i GET ligaen.
Grunder av Menthol AS.

Roy Elvegård
Roy Elvegård
Hovedveileder

En av norges mest erfarne karrierecoacher, tidligere elite svømmetrener. Hovedforeleser og veileder ved Bedriftøkonomisk institutt (BI), Westerdals og Campus Christiania i Oslo.
Partner i Winnersatwork AS

Kristine Bøe
Kristine Bøe
Koordinator

Tilrettelegger av utdanning og kursing.
Winnersatwork AS Kontaktperson.
Ansatt i NISO.

Lisa Marie Woods
Lisa Marie Woods
Rådgiver - Internasjonale studier

Lisa har lang erfaring innen rådgiving av idrettsutøvere mot studier i utlandet kombinert med idrett. Lisa er fremdeles aktiv fotballspiller og har spilt i flere land, og besitter derfor masse kunnskap om det å spille og studere i utlandet. https://no.wikipedia.org/wiki/Lisa-Marie_Woods